ASG koopt Courtland naar SAP aandacht te rijden

IT-dienstverlener ASG heeft over haar plannen om de SAP-markt door te dringen geleverd, met de overname vanmorgen van Courtland Business Solutions aangekondigd.

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf

Opgericht in 1994, Courtland is een West-Australische gebaseerde ERP specialist, ingebed in de lucratieve engineering, mijnbouw, olie en gas, de bouw en de sectoren infrastructuur.

“De overname van SAP vermogen is een zeer strategische zet die aanzienlijk ons ​​productaanbod zal toenemen en effectief te verdubbelen onze kansen in de markt,” zei ASG CEO Geoff Lewis. ASG heeft al het vermogen in de oplossingen van SAP rivaal Oracle.

We zijn ook bijzonder verheugd te zijn het vergroten van onze blootstelling aan de sectoren mijnbouw en olie en gas die tonen activiteit die wordt verwacht om goed te blijven in de toekomst.

Courtland directeur Peter Lander zei dat hij was “opgetogen” over de overname. “We zijn erg blij om te worden afgestemd op een nationale IT-services groep van het kaliber van ASG,” zei hij. “Het vooruitzicht van het combineren van de ASG en Courtland SAP bedrijven is erg spannend en we geloven dat er een aanzienlijke kans voor de toekomstige groei van onze gratis activiteiten.

De prijs van de overname is het bedrijf de winst vermenigvuldigd met vijf, voor rente en belastingen.

laatste aanwinst ASG was vorige maand toen het gekocht Melbourne-gebaseerde IT-adviesbureau, Dowling Consulting. Het was een verhuizing naar ASG de armen uit te breiden naar de oostkust, Dowling had een totaal 33 medewerkers in de hoofdstad steden Sydney, Melbourne en Brisbane.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf