Apple-Cisco iPhone geschil bijna opgelost

Notitie

Gecorrigeerd een paar items hieronder

Gewijzigde kop van

Apple-Cisco iPhone geschil bijna opgelost

naar

Apple-Cisco iPhone geschil bijna opgelost

Begin bericht

Apple vlamde uit de poort op de Macworld wervend zijn iPhone het verlaten van een groot vraagteken. Niet de iPhone naam behoren tot Cisco. Ja, maar … Volgens News.com Tom Krazit Cisco en Apple een deal hebben gesloten zijn blijkbaar dicht bij het afdichten van een deal op de naam.

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

Cisco noemt deze website News.com reporter met een verklaring over Apple’s gebruik van de term “iPhone” voor zijn nieuwe product. “Gezien talrijke verzoeken van Apple voor toestemming om de iPhone handelsmerk van Cisco’s te gebruiken in de afgelopen jaren en onze uitgebreide gesprekken met hen onlangs, is het onze overtuiging dat met hun aankondiging van vandaag, Apple van plan is in te stemmen met het definitieve document en publieke verklaringen die werden uitgedeeld aan ze gisteravond en dat adres een paar overgebleven items verwachten we een ondertekende overeenkomst vandaag ontvangen.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport