APAC drijft contact center services groei

Bedrijven besteden aan hun contact center diensten te verbeteren, met Azië-Pacific het opnemen van een 9,7 procent groei in het contact center agent zetels te bereiken 2,5 miljoen in 2011. De regio zal ook de hoogste groei in de wereldwijde contact center outsourcing laten zien in 2012 en verder, gedreven door de binnenlandse vraag, volgens Frost & Sullivan.

Het onderzoeksbureau vrijgegeven haar bevindingen op donderdag, waarin staat dat Azië de contact center industrie een rooskleurige toekomst kunnen verwachten als agent zetels zijn naar verwachting groeien met een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 8,1 procent te bereiken 4 miljoen in 2018. Alle opkomende markten in de regio wordt voorspeld dat de groei met dubbele cijfers voor de periode tussen 2012 en 2018 te handhaven, het toegevoegd.

Asia-Pacific zal ook demonstreren de hoogste groei in de wereldwijde contact center outsourcing in 2012 en daarna, met een groot deel van de groei gedreven door de binnenlandse vraag, met name uit de telecommunicatiesector en het bankwezen en financiën. Dit komt omdat meer binnenlandse Enteprises richten zich op het leveren van kwaliteit van de klantenservice, die zal het niveau van de concurrentie in de opkomende markten.

“Contact eigenaars centrum in de regio Azië-Pacific zal het grootste deel van hun successen in de regio’s grote en goedkope arbeidskrachten zwembad met veel Engels en regionale taal vaardigheden, solide infrastructuur en culturele overeenkomsten met westerse landen crediteren”, zei Krishna Baidya, industrie manager bij Frost & Sullivan.

Echter, deze snelle groei van het aantal van contact center outsourcers leiden tot verzadiging van de markt. Reeds, landen in Singapore, Hong Kong en Taiwan vertonen tekenen van verzadiging en bevinden zich op de high-end van de groeicurve.

Lage lonen leiden tot hoge vertegenwoordiger natuurlijk verloop; De studie toonde ook aan dat, terwijl middel zitplaatsen zijn waarschijnlijk toenemen in de hele regio, organisaties probeert om kosten te besparen door het onderdrukken van de lonen deze middelen ‘zal leiden tot hogere industrie verloop tarieven in vergelijking met andere markten.

Baidya zei dat outsourcing bedrijven nu de erkenning van het belang van goed opgeleide en goed betaalde agenten, waardoor de trend van Enteprises meer te investeren op systeemupgrades dan uitrusten van hun contact center medewerkers bokken.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen