20 miljoen Galaxy S III’s verkocht, de volgende stap is de Jelly Bean-update

Samsung Galaxy S III hit 20 miljoen;; in de verkoop in slechts 100 dagen Zack vanmorgen op het nieuws dat de gerapporteerde al. Dit is een belangrijk cijfer voor Android-smartphones, maar het verbleekt in vergelijking met de, analist voorspelling dat de iPhone 5 zal verkopen 10 miljoen, in de eerste week. Vervolgens blijven al deze Galaxy S III eigenaren, waaronder ik voldoen, is de Jelly Bean versiecyclus. Met nieuws over lekken, zoals die op Ubergizmo voor de T-Mobile-update het lijkt erop dat we zullen zien Jelly Bean werken veel eerder dan we update van Samsung hebben gezien in het verleden.

Ik geniet met mijn Galaxy S III en houdt het zetten van mijn SIM terug in het omdat het is een snelle telefoon, onderhoudt een goede verbinding met T-Mobile HSPA +, beschikt over WiFi Calling ondersteuning, en neemt goede foto’s. Ik weet dat ik kon mijn GSIII hack en krijg Jelly Bean op het nu, maar ik wacht eerst zien hoe de officiële-update werkt. Als eigenaar van de Galaxy Nexus met Jelly Bean Ik kijk vooral uit naar Google Now en de uitstekende voice-ondersteuning. Ik gebruik nooit S Voice, omdat het meestal eindigt frustrerend de heck uit me. Met de Galaxy S III op alle grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen, de update zal waarschijnlijk niet uit te rollen op hetzelfde moment, omdat het om mobiele provider testen first pass.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Samsung blijft ecosysteem bij 7digital Music Hub integratie te versterken; Will verbod van de Samsung Galaxy S II te wijten aan Apple leiden tot meer Galaxy S III verkoop; Samsung Galaxy S III: Summer blockbuster gedefinieerd door superster software (review); Seidio kickstand gevallen voor Galaxy S III en HTC One X (review), Android aandeel daalt 4%, terwijl iOS een stijging van 10%, maar de populaire Galaxy S III nog niet geteld, T-Mobile, Sprint en Verizon kondigt Samsung Galaxy S III beschikbaarheid

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

 de inhoud van de website