Grote kanonnen schieten blanks op on-demand CRM

We werden verondersteld te zijn onder de indruk van Oracle, Microsoft, SAP. Maar de reuzen van enterprise software plannen hebben aangetoond zich onmachtig om het tij van on-demand CRM-stam. Geen van hen zijn zelfs proberen om de markt te veroveren, slap afwikkeling in plaats daarvan voor een defensieve aanbod dat zou kunnen, als ze geluk hebben, hen helpen vastklampen aan een paar bestaande accounts.

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf

Niets over Microsoft CRM en SAP CRM (ik zal niet zelfs beginnen te proberen en te ontwarren Oracle gewoon nog niet) is van plan om alle klanten te verleiden met een ernstige jeuk aan de on-demand model te omarmen.

Steve Hamm van BusinessWeek verhaal over de SAP aankondiging heeft een groot citaat van Salesforce.com gebruiker Fred Rosenzweig, voorzitter van SAP klant Electronics for Imaging (EFII).

Er zijn verschillende DNA voor een traditionele software bedrijf en on-demand software bedrijf “, zegt Rosenzweig.” Salesforce.com heeft een zeer mooi en makkelijk te gebruiken interface. Ze zijn goed in het luisteren naar hun klanten.

Vertaling: De traditionele software is moeilijk te gebruiken en de verkopers nooit naar ons luisteren. De waarheid is, de zogenaamde reuzen van enterprise software gewoon niet krijgen hoeveel van een bedreiging van de on-demand model werkelijk is.

Of misschien zijn ze doen, en ze hebben besloten om de beste strategie is om rond te rennen kwetteren veel met hun ogen en oren bedekt.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf