Op CES 2013, Salesforce tracks tonen buzz in de cloud

LAS VEGAS – Salesforce.com heeft het opzetten van een officiële commandocentrum in de hallen van dit jaar de International Consumer Electronics Show om letterlijk toezicht op alle van de buzz over de show.

CES 2013 Preview: Tech bedrijven hebben niet de woonkamer bedacht nog; Winter CES 2013 is nog niet eens begonnen, maar ik ben al meer dan dat; CES 2013: AMD-aangedreven Vizio Tablet PC met Windows 8; Dear tablet leveranciers : als u een prijs niet kan aankondigen met je tablet, je dood voor ons bent; CES 2013 Preview: Tech in Transition, of As I Lay kopen; Qualcomm CEO previews CES keynote in Charlie Rose interview; CES 2013: Seagate Wireless Plus HDD vult voor de cloud voor mobiele gebruikers; Computing evolutie, ‘sensorization’ inluidt nieuwe digitale tijdperk; CES 2013 Preview: Een virtuele tour van de show, CES 2013: Seagate Wireless Plus HDD vult voor de cloud voor mobiele gebruikers; CES 2013: Nvidia Grid servers misschien niet zo opzichtig zijn, maar ze zijn krachtig; CES 2013: Roku beefs up portfolio van hardware, content provider partners; Consumentenelektronica: het is een vier-paardenrace nu; CES 2013: Wat gebeurde er op zondag; CES 2013: Linksys targets ‘slimme’ huizen met nieuwe router serie; CES 2013: de toekomst van de IT-tech industrie; Nvidia’s CES 2013 clunker: het is niet makkelijk in de omgang cloud; CES 2013: Cisco bouwt wireless home security bedieningspaneel voor AT & T; CES 2013: Broadcom debuteert ‘game changer’ chip voor HDTV; Dell Wyse lanceert cloud-stick genaamd Project Ophelia; Dell’s ‘Project Ophelia’ misschien mijn favoriete gadget op de CES zijn

Het commando centrum bestaat om aan te tonen hoe Salesforce’s nieuwe Marketing Cloud platform kan worden ingezet door bedrijven die meer willen weten over wat consumenten online zeggen kennen.

Te herinneren, is de Marketing Cloud op basis van de back-end infrastructuur en oplossingen die via de overname van Radian6 en Buddy Media.

CES; Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016; CXO; zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken; CES; Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle, Amazon; CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)

Ik babbelde wat met Mike Lazerow, chief marketing officer voor de Salesforce Marketing Cloud-eenheid, op dinsdag op de stand om het team te zien – bestaande uit zowel de Consumer Electronics Association medewerkers en Salesforce.com – in actie.

“Met dit soort volume, kun je niet doen met één persoon. We hebben het over 150.000 vermeldingen van CES per dag nu,” zei Lazerow, merken dat is buiten miljarden online gesprekken van ongeveer 500 miljoen bronnen, variërend van Twitter tot elektronica forums.

Hij verklaarde verder dat het commandocentrum team een ​​aantal opties met de gegevens binnenkomen, sorteren het merk, beïnvloeders, en nog veel meer kan uitvoeren. Lazerow aangetoond dat de weergegeven in de vorm van een iPad app speciaal ontworpen voor de CEA data. Het is niet beschikbaar voor het publiek, maar hij antwoordde dat het is gewoon een Heroku app die vrij snel kan worden aangewakkerd.

(Als u een kijkje op de info wilt, wanneer ik zat in het commando centrum, Sony was het topmerk in alle CES berichten wordt bijgehouden worden vermeld.)

Lazerow merkte op dat dit de eerste keer dat Salesforce.com heeft gehost een commandocentrum op de CES na te zijn afgeluisterd door de CEA om te opereren als een officiële partner.

Salesforce biedt al commandocentra als dit voor klanten als Dell en Cisco – niet te vergeten op eigen Dreamforce en Cloudforce conferenties; Maar hoe kunnen al deze gegevens en de “invloed” worden gemeten; Lazerow verdedigd dat de “echte differentiator.? en magie “om deze oplossingen is wanneer je bij elkaar te brengen wat je weet en wat er gezegd wordt over jou;. in termen van de Marketing Cloud, is Salesforce een coalitie van 25 verschillende partner bedrijven die zijn gespecialiseerd in het meten van invloed en het uitvoeren van analyses in real gevestigde -tijd;. Lazerow geponeerd dat “vaak eenvoudiger is beter ‘, dat is vooral van vitaal belang als het gaat om het aggregeren en presenteren van data. Hij stelde voor dat “social media is echt mensen praten over uw evenement,” en dit is hoe u reageert op hen – als echte mensen met echte vragen die echte antwoorden snel willen,. Dus niet alleen de Marketing Cloud traceren online conversaties, maar het reageert ook op vragen van internetgebruikers, het aanbieden van antwoorden op onderwerpen zoals het vinden van de juiste stand, de kortste taxi lijnen en zelfs restaurant suggesties in het gebied. Die op hun beurt, kan echt helpen bij het opbouwen van een merk en klanten tevreden te houden op de lange termijn;. Lazerow concludeerde: “We hebben allemaal praten over big data om te zetten in inzicht, iets dat nuttig is waar het allemaal om draait..

Afbeeldingen: Rachel King, de website

 Op de website van CES 2013

Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016

Zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken

Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)