Het opladen van uw iPad alleen zet je terug $ 1,36 in de jaarlijkse kosten van elektriciteit

Er zijn veel dingen die je kunt klagen over als het gaat om de iPad – van de minder-dan-stellaire werkomstandigheden van de supply chain Apple huurt haar tablets het bedrijf kosten te maken om de hoge prijzen voor hen – maar blijkbaar uw elektriciteitsrekening factuur moet niet een van hen.

Volgens het Electric Power Research Institute (EPRI), moet u in staat om te betalen wat het kost om uw iPad jaarlijks te laden met de munten in uw wijziging pot. De EPRI uitgevoerd lab tests die het leidde tot de conclusie dat een persoon het opladen van zijn of haar iPad om de andere dag zou $ 1,36 in de jaarlijkse kosten van elektriciteit voor het voorrecht te betalen. Zelfs als je net als mij en de noodzaak om bijna elke dag volledig op te laden van uw iPad, het is nog steeds waarschijnlijk goedkoper dan een enkele reis naar Starbucks.

Het opladen van de iPad in het scenario van de EPRI’s zou ongeveer 12kWh van elektriciteit in de loop van een jaar, in vergelijking met de 358kWh nodig is om een ​​plasma-tv aan te drijven. Maar voordat u begint met het gevoel te goed over de minuscule kosten, wilt u misschien het totale effect van iedereen overwegen het opladen van hun miljoenen iPads: The EPRI stelt dat als het aantal iPads verkocht waren verdrievoudigen in de komende twee jaar (een niet- mogelijk scenario), de totale stroom die door elk van hen het equivalent van een paar van 250 megawatt centrales draait op 50 procent gebruik vereisen. Het instituut wijst er ook op dat de nieuwste iPad zal slurpen up 65 procent meer elektriciteit dankzij de Retina Display vereist een grotere, meer krachtige batterij.

Gooi in alle andere tablets die niet door Apple worden verkocht, en dat is een heel veel kracht nodig is voor een nieuwe productcategorie. Maar in ieder geval uw tablet wordt niet kost je zoveel elektriciteit als uw vampirische TV set-top box.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s