Cloud en on-premise applicaties naast elkaar kunnen bestaan

Applicaties en data zijn op de eigen locatie, applicaties en data in de cloud. Maar de grenzen tussen deze twee werelden zullen vervagen, of zelfs op een dag verdwijnen. Hoe beoordeelt u de twee bij elkaar te brengen?

Dat is de vraag die in een recent rapport van Forrester-analist Stefan Ried, Ph.D., die samen met zijn co-auteurs (inclusief SOA voorstander Randy Heffner), bel voor een next-generation “hybride integratie” benadering die verschillende integratie bundelt silo en topologieën, ongeacht waar zij ten opzichte van de onderneming.

Brengen van deze werelden bij elkaar is belangrijk, omdat het onwaarschijnlijk is dat de ondernemingen zal verscheuren hun lokale investeringen om te verhuizen naar de cloud. Maar het is ook een feit dat een groot aantal bedrijven vertrouwen op de wolk ten minste een deel van hun mogelijkheden.

Forrester’s onderzoek onder 1631 bedrijven toont aan dat “slechts een minderheid van de bedrijven van plan te vervangen of hebben al volledig vervangen Java and.NET runtime platforms of [business process management] en BRM met cloud-platforms.” Uit het onderzoek blijkt ook dat ongeveer één op de vier geïnteresseerd zijn in het combineren van zakelijke stappen in de cloud en op het terrein in enkele processen.

Verschuiving van eenmalige integratieprojecten om time to market;. Breng ‘systemen van het record “(ERP, finance, control) samen met” systemen of engagement “(CRM, samenwerking) .; Benadruk zakelijke waarde, in plaats van IT-optimalisatie.

De analisten geven een voorbeeld van hoe een geïntegreerd proces scenario speelt zich af

Een productiebedrijf ontvangt offerteaanvragen via een cloud-gebaseerde applicatie en geeft antwoord op deze vragen met een traditionele on-premise product lifecycle management (PLM) / ERP-systeem, de beslissing om kortingen aan te bieden zou kunnen worden ondersteund door een analytics applicatie voorzien van de cloud maar zal naadloos weergegeven in de gebruikersinterface van het ERP-systeem. De grenzen tussen de cloud en on-premise toepassingen zullen steeds meer vervagen – op het einde steeds volstrekt onzichtbaar voor veel zakelijke gebruikers.

Dus hoe bedrijven te krijgen om deze hybride omgeving, dat alle data en applicaties, ongeacht waar ze zijn gebaseerd, net zo behandelt? Het duurt nieuwe manier van denken onder IT-managers. Er zal geen enkel product of oplossing hiervoor te pakken, omdat het meer een architecturale probleem. Hier zijn enkele tips

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie