Cisco NZ benoemt ex-GDC chief

In een verklaring vanochtend uitgegeven, Cisco zei Barker zou, blijven bij de leverancier, maar opnieuw te vinden terug naar Australië na, drie jaar in het land van de lange witte wolk.

Cisco zei Lawrie had meer dan 25 jaar in de technologie, industrie, met inbegrip van stints als consultant en managing director, van Kiwi operaties van Microsoft.

Maar Lawrie is het best bekend in de afgelopen tijd voor zijn, rentmeesterschap van telecom en IT-aannemer GDC Communications, die werd opgericht in 1988 als een telecommunicatiediensten; bedrijf.

Het bedrijf werd op 21 maart onder curatele geplaatst dit, jaar, met een rapport vrijgegeven op 18 mei in de eerste plaats de schuld te geven van de kiwi; telecombedrijf Telecom Nieuw-Zeeland voor de financiële ellende GDC’s.

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Lawrie zal rechtstreeks rapporteren aan Ross Fowler, managing director van Cisco Australië en Nieuw-Zeeland.

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval