Barnes & Noble het instellen van het podium voor Nook lancering in het Verenigd Koninkrijk?

Londen zou kunnen worden gearing voor de Barnes & Noble Nook tablet, als ontwikkelaar workshop in de hoofdstad wordt gehouden kon de weg voor de weg vrij voor een Britse lancering effenen.

Barnes & Noble lanceert volgende generatie Nook Tablet, Barnes & Noble meldt Q2 nettoverlies, Nook waarde van $ 220.000.000, Barnes & Noble: Nook $ 1,5 miljard omzet, 8GB tablet lanceert; Barnes & Noble ogen Nook spin-off te midden van de omzet tekort

Een verslag in E-book Magazine aan de ontwikkelaar dag wees als een teken dat de Amerikaanse boekhandel reus zou kunnen brengen van de langverwachte tablet aan de Britse kust.

De gratis workshop boekingspagina zegt: “zal diepe duik in alle technische aspecten om u te helpen uw apps distribueren NOOK tablets en bestrijkt de gehele ontwikkelingsproces — van app creatie tot app onderwerping.”

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Een woordvoerder van het bedrijf was niet beschikbaar commentaar, en het zou dan ook geen verrassing als het bedrijf wilde een potentiƫle lancering onder de pet te houden nu. Maar het is een teken dat er iets zou kunnen worden op de weg.

Toch is de tablet te laat aankomen aan de partij, en zal een gevecht op zijn handen terug te vorderen van de grote marktaandeel dat de Amazon Kindle al heeft gescoord hebben.

E-book cultuur in het Verenigd Koninkrijk is enorm. Metrostations in Londen bussen, billboards en kranten advertenties, heeft Amazon Groot-Brittanniƫ door de storm als Amazon hebben gebruik gemaakt van de toen onbestaande markt. Elke andere persoon op de metro in de ochtend is gefixeerd op hun Kindle.

Laten we ook de iPad niet vergeten — omdat sommige mensen in feite gebruiken als een e-reader — die reeds de tablet markt door onweer heeft genomen, kan men zien dat het erg veel in een klasse apart .

Barnes & Noble zal moeten concurreren met Android-tablets en de Amazon Kindle. De Kindle concurreert met de iPad tot op zekere hoogte, en de iPad concurreert met niemand. Apple heeft de leiding op de tablet markt en ‘dat is gewoon dat “.

Barnes & Noble, indien het zou zijn tablet naar het Verenigd Koninkrijk te brengen, zouden allemaal maar om samen met Waterstone’s, meldt The Next Web, als het blijft om de tractie te krijgen in het e-book ruimte.

Sarah Tew /.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet