Apple om defecte 3TB harde schijven geleverd met 27-inch iMacs vervangen

Apple heeft afgetrapt een vervangend programma voor defecte 3TB harde schijven geleverd met bepaalde 27-inch iMac-desktopcomputers.

De getroffen 27-inch iMacs waren oud werden verkocht tussen december 2012 en september 2013. Apple heeft contact opgenomen met de betrokken iMac eigenaren die tijdens het product registratie proces om hen te informeren over dit programma een geldig e-mailadres verstrekt. Eigenaren die zij geloven hebben een 3TB harde schijf, maar niet in contact gebracht kunnen hun serienummer te gebruiken om te controleren of hun systeem wordt beïnvloed.

Apple beweert dat de harde schijven “kan mislukken onder bepaalde voorwaarden.”

De 3TB schijf is verkrijgbaar als optie voor de 27-inch iMac en niet geleverd met een van de entry-level iMacs.

Harde schijf vervangingen kan via Apple of een Apple Authorized Service Provider (AASP) worden uitgevoerd. Gebruikers die voor een out-of-garantie vervangen betaald heeft recht op een terugbetaling.

Het programma omvat getroffen iMac-modellen tot en met 19 december 2015, drie jaar na de oorspronkelijke datum van verkoop, afhankelijk van wat de langste dekking biedt.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone 7 kon stijlelementen van de Apple Watch nemen; Best MacBook, MacBook Air en MacBook Pro accessoires voor werk en ontspanning; Best Android smartphones voor werk en spel: juni 2015 editie; Apple is gericht op Android switchers met ‘Ga naar iOS’ app ; Windows 10: het enige grote OS nog steeds proberen om een ​​bok te persen van consumenten; Desert island tech: Wat heb je nodig als je uit het rooster

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s