Apple naar verluidt ogen Israëlische flash memory startup Anobit

Apple is naar verluidt op zoek naar $ 400.000.000 miljoen tot $ 500 betalen voor Anobit, een Israëlische startup gericht op flash-geheugen en digitale signaalverwerking technologie.

De deal, meldde in Israël Calcalist, kan erop wijzen dat Apple is op zoek naar het geheugen op een apparaat te stimuleren en de betrouwbaarheid te verbeteren. Hier is de Google Translate-versie van het rapport Calcalist.

Anobit’s waren al geïntegreerd op Apple’s iPhone, iPad en MacBook Air. Anobit heeft ook enterprise storage-producten.

Als de deal gebeurt, zal Anobit vertegenwoordigen een van de grootste overnames van Apple. Apple heeft twee hardware bedrijven — PA Semi overgenomen in 2008 en Intrinsity in 2010.

Calcalist gespeculeerd dat Apple is op zoek naar Anobit verwerven om exclusieve toegang tot het flash-geheugen chips. Hynix en Samsung zijn beide Anobit klanten.

Memory Signal Processing technologie Anobit omvat gepatenteerde signaalverwerking algoritmen en geavanceerde foutcorrectie en innovatieve flash beheerssystemen. Het doel is om het uithoudingsvermogen en de prestaties te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te verlagen systeem.

via TechCrunch

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, processors, Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips; Data Centers; Nvidia lanceert virtuele GPU bewaking, analyse, hardware, AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen

Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen