Ontploffing in Groot-Brittannië schiet kantoren

Northgate Information Solutions, waarvan de website is naar beneden vanaf deze posting, zei dat zijn hoofdkantoor gebouw werd door explosies in het Buncefield Oil Terminal “zwaar beschadigd”, in de deelgemeente Dacorum net ten noordwesten van Londen. Het bedrijf levert IT-diensten aan de menselijke hulpbronnen en de markten de publieke sector.

Kunstmatige Intelligentie; Google DeepMind AI om artsen te helpen de behandeling van hoofd-halskanker, veiligheid, Sage data-inbreuk kunnen honderden zakelijke klanten beïnvloeden; Enterprise Software, Tech krijgt de Brexit blues als het vertrouwen dia’s, veiligheid, Hoe steken met Microsoft Windows XP kost Londen cops meer dan $ 2 miljoen

Vier Northgate medewerkers waren aanwezig op het moment van de explosie, en al werden geboekt kort na het voorval. Drie raakten gewond en opgenomen in het ziekenhuis, maar zijn inmiddels ontslagen, aldus het bedrijf.

De structuur van het gebouw, evenals de de inrichting en apparatuur binnen, zijn “zwaar beschadigd”, Northgate gezegd, eraan toevoegend dat de “back-up systemen die in de plaats waren ook onbruikbaar waren gemaakt.

In een verklaring, aldus het bedrijf, “het vermogen Northgate om haar klanten te bedienen is daarom tijdelijk aangetast. Als gevolg hiervan zijn goed ontwikkeld en eerder gerepeteerd business continuity plan is gestart. Dit zal toelaten Northgate haar dienstverlening te herstellen met behulp van remote data centra en de andere kantoren die Northgate heeft in het hele land. ”

Het bedrijf zei dat de financiële exposure ‘wordt beperkt door zijn verzekeringen die voldoende dekking bieden voor het gebouw en de inhoud ervan, maar ook voor elke onderbreking van de bedrijfsvoering. ”

Northgate zei dat de impact van dit incident op lange termijn is “het onwaarschijnlijk dat materiaal.”

Netwerkbedrijf 3Com zei zijn EMEA hoofdkantoor werden ook beschadigd in de explosies, maar dat er geen meldingen van slachtoffers of werknemer verwondingen.

Het bedrijf BHV heeft de communicatie met alle werknemers en aannemers gestart en heeft haar back-up systemen geactiveerd om de bedrijfscontinuïteit te garanderen, “3Com zei in een verklaring.” Het bedrijf verwacht nu een minimale impact op de klanten als het werkt aan het herstel van de volledige zakelijke operaties.

Het bedrijf zei dat ongeveer 300 medewerkers werkzaam op de site – ongeveer een kwart van een mijl van de ontploffing. De arbeiders zijn vooral in de verkoop, marketing en productontwikkeling operaties groepen.

In aanvulling op Northgate en 3Com, online fashion retailer ASOS zei het magazijn ook was beschadigd door de explosies en dat tot het de omvang van de schade begrijpt, heeft hij besloten om alle diensten op te schorten op haar website.

Steve Ranger van Silicon.com gemeld uit Londen.

Google DeepMind AI om artsen te helpen de behandeling van hoofd-halskanker

Sage data-inbreuk kunnen honderden zakelijke klanten beïnvloeden

Tech krijgt de Brexit blues als het vertrouwen slides

Hoe steken met Microsoft Windows XP kost Londen politie meer dan $ 2 miljoen