Kon HomeKit hebben geduwd terug een nieuwe Apple TV tot september?

Om te zeggen dat de Apple TV-hardware wordt steeds lang in de tand een understatement zou zijn. Het huidige model gelanceerd in 2012, met enkele lichte interne veranderingen in 2013, en nog steeds draait op Apple’s A5-processor.

Er was sprake van een nieuwe Apple TV lancering in juni, maar dat gebeurde niet. Nu zijn het dezelfde bronnen melden dat september is de waarschijnlijke datum voor een nieuwe Apple TV. Dus wat geeft?

Apple onder Tim Cook is toegankelijker, transparanter en mogelijk samenwerkingsverband. Zal dat genoeg zijn zonder een nieuwe productcategorie?

Laten we een stap terug voor een tweede vóór het beantwoorden van die vraag. De realiteit is dat de nieuwe Apple TV is niet te laat: Het product is nog niet bekend en heeft geen officiële startdatum. Ik denk dat, echter, is het redelijk om te denken dat Apple wel van plan om het apparaat te herzien door nu.

Lees verder

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Dat gezegd hebbende, ik betwijfel of er sprake is van hardware uitdagingen die dingen. Het is niet waarschijnlijk dat een bijgewerkte Apple TV wordt geconfronteerd component beperkingen, bijvoorbeeld. Het product maakt geen gebruik van geavanceerde hardware dat is in het kort het aanbod.

In plaats daarvan, ik vermoed dat het HomeKit dat is vertraagd dingen.

We weten al voor een feit dat de Apple TV een gateway voor HomeKit apparaten. Dat zal op afstand toegang tot lampen, schakelaars en HVAC controles ondersteund door HomeKit bieden. Hoe zal dit werk al?

Ofwel de toegang op afstand zal gebeuren door middel van Apple’s cloud-diensten of zullen een soort van netwerkverbinding buiten het huis te hebben. Mijn geld is op het voormalige om veiligheidsredenen, ik heb gaten in mijn netwerk firewall in het verleden voor remote Smarthome producten en het is niet eenvoudig, noch de meest veilige methode.

Dat suggereert dat Apple misschien niet deze functie nog vastgespijkerd. En het is een sleutel is. Mensen willen hun A / C of warmte komen automatisch in wanneer ze een paar mijl van thuiskomst. Hetzelfde geldt voor verlichting.

Dan is er nog het andere aspect van HomeKit: Het lijkt een beetje een bewegend doel.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

Apple’s hardware-partners hebben zich uitgesproken over de veranderende eisen voor HomeKit certificering, bijvoorbeeld, zelfs zo recent als een paar maanden geleden. Dat heeft geleid tot de uitrol van HomeKit apparaten glansloos in het beste geval meer dan een jaar na het platform werd aangekondigd. Zoals het nu is, is er slechts een handvol van HomeKit producten kunnen op dit moment kopen.

Vergelijk dat met de $ 49 Wink hub die ik nu gebruik met een Amazon Echo en u kunt het verschil te zien, er zijn meer dan twee dozijn knipoog-compatibele producten, variërend van schakelt over naar automatische zonwering en webcams bij thermostaten.

Simpel gezegd: HomeKit is nog niet echt aangebroken. En het regelen van HomeKit producten via een Apple TV zal zeker een groot deel van het apparaat, dus waarom start het met een gejammer in plaats van een knal?

Er is een ander belangrijk kenmerk van de Apple TV, dat zal bouwen buzz: Kabel kanalen voor kabel-frezen. Is het mogelijk dat Apple nog steeds uit te werken inhoud deals te steunen dat? Waarschijnlijk. Maar die kunnen eenvoudig worden toegevoegd via software: Zie HBO Go als bewijs van.

Apps worden verwacht voor de nieuwe Apple TV als goed, maar nogmaals, ik zie niet in dat als een hold-up. We hebben het over een SDK die niet zal hebben veel apparaat variabelen. De software ondersteunt 1920 x 1280 displays, ongeacht de televisie merk of model, bijvoorbeeld.

Misschien elke vermeende Apple TV vertraging is een combinatie van al deze factoren. Hoe dan ook, het trage tempo van HomeKit vooruitgang is de belangrijkste reden in mijn gedachten. Content aanbiedingen en apps zijn op software gebaseerde uitdagingen die op elk gewenst moment kunnen worden aangepakt. De uitrol van een HomeKit gateway voordat er zijn veel HomeKit producten niet alleen lijkt een Apple ding om te doen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten