EMC lanceert geïntegreerde data meer stack

EMC en de gefedereerde bedrijven — Pivotal en VMware — heb een paar van derden leveranciers geïntegreerd in wat het factureert een vooraf geïntegreerde data meer voor big data implementaties.

Aangekondigd als de Federatie Business Data Lake, EMC is gericht op bedrijven die willen uitrollen big data-infrastructuur. Gegevens meren zijn een populaire manier om gestructureerde en ongestructureerde informatie te combineren voor analyse geworden. Het algemene idee is om informatie uit verschillende systemen en silo’s te nemen, te bundelen en vervolgens analyseren via Hadoop.

Deze data meer stack omvat VMware, Pivotal, EMC en derden Hadoop leveranciers zoals Cloudera en Hortonworks evenals analytics platforms, waaronder SAS en Tableau. De EMC-gegevens meer zet een wikkel model dus het tools van derden kan absorberen.

Hier is de stapel.

De kern van de geïntegreerde data ontbreken, is dat het een combinatie van opslag, analyse, het opduiken van de patronen en de actie in een zwembad. EMC biedt ook hulpmiddelen om het platform, catalogus gegevens te beheren en besturen informatie. EMC biedt ook op afroep ondersteuning.

Aidan O’Brien, senior director van big data initiatief van EMC’s, zei dat het doel van de gegevens meer stack is een self-service systeem voor de analyse te maken. “We proberen een self-service big data omgeving waar een ingenieur, data scientist, ontwikkelaar of branche persoon kan krijgen wat ze nodig hebben en gegevens te verzamelen te creëren”, aldus O’Brien.

Zoals voor meer partners van derden, O’Brien zei dat de gegevens meer architectuur is ontworpen om te werken met andere technologieën. “We moeten aan derden te omarmen,” zei hij.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip