EITO aandelen visie voor Australische ICT-sector

Het rapport stelt dat deze bedrijven “gebruikt ongeveer een kwart miljoen mensen en goed voor acht procent van het bruto nationaal product”.

CeBit Worldwide Events directeur Joerg Schomburg zei Australië is naar een informatie-hub verschoven van een agrarisch gerichte land in de afgelopen jaren.

De ICT-industrie wordt steeds belangrijker in Australië. In de afgelopen decennia heeft het land vanaf het zijn de producent van landbouwproducten en mineralen ontwikkeld – het is langzamerhand een concurrerende diensten aan de samenleving met een goed ontwikkelde ICT-sector. De trend zich zal voortzetten, “zei Schomburg.

Van de landen beste troeven voor een bloeiende IT-industrie, Schomburg noemde een hoge mate van politieke en economische stabiliteit, een goed opgeleide beroepsbevolking, concurrerende lonen en een economische infrastructuur met aantrekkelijke kostenniveau.

Deze omgeving vormde de basis voor onze beslissing om de joint venture in Australië riskeren, “zei Schomburg verwijzend naar het besluit CeBit om de beurs hier te houden voor de laatste drie jaar.

Schomburg ging op zijn visie voor de ontwikkeling van IT-sector van het land te delen en opgehoopt lof over de houding van het land om de taak.

Hij honkslag-out onderwijs, wijst erop dat Australië “groot belang” tot het universitair onderwijs en bijscholingsprogramma’s voor werknemers in het MKB had bevestigd.

Schomburg was ook gratis als het ging om de telecommunicatie initiatieven van de federale regering, zoals ‘Netwerken van de Nation’ – een initiatief om voldoende aanbod van telecommunicatie- en Internet diensten in de hele plattelandsgebieden.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Zelfs met de VS nog steeds bovenaan de ICT-charts, een rapport van het World Economic Forum vorig jaar bevestigd dat Australië is op “de goede weg met dit beleid”. De organisatie heeft Australië geplaatst in een negende plaats wereldwijd op het gebied van de ontwikkeling op weg naar een informatiemaatschappij.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen