Egnyte banden in Google Drive tot enterprise access control toe te voegen

Enterprise, file-sharing firma Egnyte, zegt dat de nieuwste versie van zijn storage product hybride cloud nu geïntegreerd met Google, waardoor IT-teams machtigingen controle over Google Drive en biedt gebruikers één weergave van al hun bestanden – of on-premise of online.

Evenals centraal beheerde access control, de samenwerking van de cloud storage firma met Google is ontwikkeld om real-time controle toe te voegen en zal ook, stelt gebruikers in staat om bestanden te delen, met vertrouwde klanten zonder Google-accounts.

“Het doel is om zaken te vereenvoudigen -. Om een ​​enkel uitzicht waar je naartoe gaat om al uw bestanden te krijgen Het maakt niet uit of het nu een Google-document of een gewone document,” zei Egnyte product management VP Rajesh Ram.

“Vanuit een oogpunt van de gebruiker, het ziet er naadloos. Ze worden aangemeld bij Egnyte en wanneer ze willen een Google-doc ze dat kunnen doen met slechts een enkele klik te maken”, zegt Ram.

“Of als ze al een Google-document heeft gemaakt en ze willen trekken, die in on-premise opslag zoals NetApp, dan is het een simpele muisklik,” zei hij.

Egnyte heeft gewerkt met Google op de API’s in zijn platform om ervoor te zorgen Google Docs bestanden die zijn gemaakt in de twee wolken naar elkaar verwijzen, met authenticatie tokens het passeren van heen en weer tussen de twee systemen.

Egnyte CMO Barry Phillips zei dat Google Docs zal nu de zelfde soort auditing, en toegang permissioning als, zeg, corporate NetApp-bestanden te krijgen, waardoor bedrijven een gemeenschappelijk veiligheidssysteem in alle documenten.

“De permissioning, de controle en de externe delen zijn iets dat Google Docs werkt gewoon niet op dit moment en dat is belangrijk voor hen om te krijgen in de onderneming,” aldus Phillips.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Dus het is een combinatie van de samenwerking het bewerken je ziet met Google Docs en voegen we in alle relevante security en auditing functies die je nodig hebt voor de bedrijven aan te nemen.

Volgens Ram Egnyte’s, de opslag van foto nu in opkomst is niet een van pure cloud gebruik, maar veeleer van de organisaties blijven on-premise storage gebruiken van bedrijven zoals NetApp en EMC en cloud-diensten, zoals Google Drive en Google Docs.

Door het overbruggen van lokale en externe opslag, de hybride service biedt een andere draai op samenwerking en file archivering.

“In tegenstelling tot het eerdere standpunt – dat het gaat om alles of niets in de cloud – we eigenlijk zien de wereld steeds meer hybride Dus de integratie lanceren we echt in de wereld van Google Docs te binden met de wereld van on-. premise opslag “, zegt Ram.

“Met dit komt de mogelijkheid voor een klant om nu te zeggen: ‘Ik heb een project dat ik mee bezig ben. Ik heb een aantal Word-documenten en een aantal AutoCAD-tekeningen, maar ik wil een Google Doc zich zij aan zij met het hebben. I willen in staat zijn om overal toegang, in de cloud of in het netwerk op een aandeel heb ik op mijn NetApp filer ”, zei hij.

Ram zei Egnyte heeft haar identiteit gedefinieerd; het integreren on-premise opslag, met cloud-gebaseerde toegang voor het delen van bestanden, met klanten gegeven volledige controle over data.

“Ze krijgen om de omgeving te beheren in termen van de dossiers die zij [in de cloud] en welke gebruikers toegang te geven. Ze krijgen ook om het te binden in hun bestaande investeringen. Dus laten we zeggen dat ze hadden Active Directory en ze wilden binden dat voor authenticatie doeleinden, konden ze dat doen, “zei hij.

Ongeveer 12 procent van de zakelijke Egnyte komt uit Europa, waar zij actief is geweest gedurende 18 maanden. Alsmede de planning van een Europese verkooporganisatie te openen in het eerste kwartaal van 2014, is Egnyte ook personeelsbezetting van haar software engineering kantoor in Poznan, Polen, dat zich richt op user experience.

“We proberen onze vaardigheden te vergroten in de Verenigde Staten. Wat het ingenieursbureau hier in Europa doet, is gericht op UX-mogelijkheden”, zegt Ram.

We zijn eigenlijk het vinden van echt goede UX capaciteiten in Europa. In Silicon Valley is het steeds moeilijker te vinden en het wordt steeds duurder. We zijn nu ook uit te breiden dat een aantal van de server-side techniek omvatten.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie