Efficiëntie is de sleutel bij Data Centre Wereld

Macht en energiebesparing en groene IT in zijn eigen recht zijn allemaal door producten om geld te besparen, volgens die het uitvoeren van de grootste energieverbruikers in de IT, datacenter managers.

Tenminste, dat was een belangrijke boodschap om te ontsnappen aan de Data Centre Wereld conferentie in Londen op maandag en dinsdag te nemen.

In een enquête, uitgevoerd voordat het evenement, slechts 12 procent van de data center managers noemde de groene kwestie als een drijfveer voor verandering. Wanneer het onderzoek van vorig jaar werd uitgevoerd, een derde noemde de groene kwestie;. Being green is niet het probleem, maar de efficiëntie en vooral de kosten-efficiëntie. Volgens de enquête, geld te besparen is nog steeds de nummer één reden voor het verlagen van het energieverbruik.

Of de aandrijving wordt groen of het stroomverbruik te verlagen, volgens de enquête meer dan tweederde van de IT-afdelingen zijn pro-actief beleid te voeren dat bedoeld zijn om het stroomverbruik te verminderen.

Ongeacht de bestuurder, indien door de spanning rekeningen betekent snij stroom zodat met minder vermogen dan degene leidt tot de andere, enzovoort.

De kwestie werd onderstreept door de tentoonstelling zelf. In de opzichtige tekenen dat altijd deze gebeurtenissen te begeleiden was er weinig aandacht besteed aan de groene kwestie. Kom naar dat, was er zeer weinig tekenen van kostenreductie, maar misschien is het niet gepast deze gebeurtenis te hebben uitgedost te kijken als uw lokale supermarkt met 50 procent korting reducties.

Maar praten met organisatoren en deelnemers was het niet moeilijk om het gevoel dat “efficiency” was het sleutelwoord, en energie-efficiëntie was de bestuurder zo lang als het betekende het besparen van geld te krijgen.

Andere chauffeurs die vroeger werden beschouwd als belangrijke punten van verschil worden nu gezien als ‘gegevenheden’. De IT-infrastructuur leveranciers en vooral de hosting en managed services leveranciers waren allemaal te zeggen dat een van de belangrijkste kwesties zijn zij tegen een tekort aan ruimte in het datacenter. De druk op de woning is nog steeds toe en vooral op geschikte woning. Datacenters van groene velden zijn efficiënt en datacenters van de lege kantoorgebouwen zijn duur, volgens de aanwezigen sprak ik tijdens het evenement;. 33 procent van de mensen in een Gartner-onderzoek (die heel veel op de show werd aangehaald) zei dat ze wil uit de datacenterruimte draaien in drie jaar en 24 procent zei dat ze waren nu bijna op.

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

Het probleem is dat er niet genoeg lege ruimte in dit land dat de mensen zal u laten bouwen op, althans niet in het zuiden van Engeland. Dus waarom niet het datacenter in, laten we zeggen, de hooglanden van Schotland te bouwen?

Dan is een vreemd effect als de bedrijven bijwonen van het evenement, die dergelijke geschikte diensten aangeboden krijgt, wees erop dat wie dat ze geen diensten die het datacenter te ver weg van huis geplaatst fysiek kon bieden.

“Is het zo dat IT-managers willen nog steeds in staat zijn om te rijden om hun IT-centrum en raak de hardware? Ja, het is “, was het oordeel van een dienstverlenend bedrijf. “Ik heb geen idee of dat een minderheidsstandpunt, ik weet alleen dat er nog steeds de markt voordelen van het aanbieden van datacenterruimte die dicht bij de hand,” zei hij.

“Is dat nog steeds het geval in een jaar of twee zijn? Ik weet het niet, maar hopelijk zal het niet. ”

Een gebied waar IT-managers tonen gretigheid om nieuwe ideeën vast te stellen is in managed services voor gebieden zoals e-mail. “E-mail is erg populair en steeds populairder,” zei een managed service leverancier. “IT-managers hebben genoeg van hebben om e-mail, Exchange en ga zo maar door te beheren. Het is gewoon een kostenpost en een afvoer en ze niet willen hebben om het te doen, dus als ze kunnen offload die als een managed service die ze willen om het te doen. Niet iedereen is blij om dat te doen natuurlijk, maar een groeiend aantal zijn. ”

De conferentie gaat morgen in de Barbican in Londen.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving