China laat neer haar Great Firewall voor Twitter en Facebook

China’s verbod op buitenlandse politiek gevoelige sites en diensten als Facebook, Twitter. en The New York Times zal voor de eerste keer in zijn Shanghai vrijhandelszone worden opgeheven.

South China Morning Post meldde dat anonieme overheidsbronnen de beslissing, die naar verluidt al heeft geleverd aan buitenlandse bedrijven en hun werknemers aan te moedigen om meer zaken te doen met het land hebben bevestigd.

Voorbij de vrijhandelszone, zal het verbod op deze sites op hun plaats blijven. Geen details over hoe dit technisch mogelijk wordt gemaakt bekend nog.

China pas onlangs ingestemd met de vrijhandelszone, en het blijft als een pilot voor de natie. Ministerie van Handel woordvoerder Shen Danyang eerder vertelde de lokale media dat de zone een aanpassing van de wet- en regelgeving nodig, en het wordt momenteel besproken door het land van de Permanente Comité van het Nationale Volkscongres.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Hij zei dat het doel van de zone zijn onder meer het verbeteren van het land van de dienstensector, de verdieping van de hervorming en openstelling voor buitenlandse naties.

“Ik denk niet dat het nodig is om zorgen te maken over de negatieve invloed kan hebben op de handel en investeringen in Hong Kong,” zei hij.

De zone heeft reeds hoop gegeven aan degenen die willen omzeilen van China, 12-jaar verbod op buitenlandse game consoles. Console fabrikanten worden nu toegestaan ​​om hun producten te verkopen, als ze in de zone zijn geregistreerd.

China’s “Great Firewall ‘is genoemd als een, handelsbarrière, want het land door buitenstaanders, en de natie heeft herhaaldelijk gemist op nieuwe technologie aanbod, zoals Google’s, cloud storage; service.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond