BlackBerry uitgeworpen uit het Australische parlement

Slechts een paar jaar na de optie om sloot BlackBerry voor iPhone, Android of Windows Phone, Australië gekozen leden van het parlement nu BlackBerry volledig noodlanding op het water wordt gegeven.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde

De BlackBerry wordt gebruikt om de enige telefoon die de leden van het parlement mochten gebruiken. Kort voor de 2013 federale verkiezingen, de afdeling van de parlementaire diensten – die de verantwoordelijkheid voor de mobiele telefoons afgegeven aan alle parlementsleden onderhoudt – vestigde een “one-stop shop” voor de IT-behoeften van de politici.

Een overzicht van IT voor het parlement uitgevoerd in 2012 vond dat “een aanzienlijk aantal parlementariërs” het voordeel van de iPhone over de BlackBerry zij waren afgegeven, en klaagde dat de telefoons waren onnodig restrictief en had hoge uitval.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Na de iPhone, de Samsung Galaxy S4, en een aantal Windows Phone-apparaten werden gegeven veiligheid goedgekeurd door de Australische Signals directie, het Ministerie van Parlementaire Services begonnen met het aanbieden van deze opties in het one-stop-shop om tegemoet te komen aan degenen parlementsleden wanhopig om af te stappen van BlackBerry.

In 2013, DPS CIO Eija Seittenranta vertelde de website dat de meeste parlementsleden uit de buurt van BlackBerry was verhuisd.

“[Er is] waarschijnlijk een verhuizing naar iOS, maar er zijn mensen die ervoor gekozen hebben om te verblijven met BlackBerry, en een klein aantal dat de Samsung hebben opgepikt, ‘zei ze.

Bijna twee jaar later, de verhuizing uit de buurt van BlackBerry lijkt zo overweldigend te zijn dat DPS nu heeft opgehouden ondersteuning van het apparaat.

“Steun voor BlackBerry in het Australische parlement Huis omgeving opgehouden aan het einde van juni 2015 na de laatste BlackBerry-gebruiker in de omgeving waren gemigreerd naar andere platforms,” ​​een woordvoerder van DPS vertelde de website.

Een van de laatste hold-outs, en de vader van het Huis, liberale MP Philip Ruddock, bevestigde deze week dat hij was gedwongen te verhuizen van BlackBerry naar de iPhone voor e-mails. Maar hij zei dat hij nog steeds gebruik maakt van zijn Nokia C5 als zijn gewone telefoon.

– Philip Ruddock (@philipruddockmp) 2 juli 2015

Ondanks de richting van het apparaat management markt, BlackBerry blijft telefoons te produceren, met inbegrip van de BlackBerry Classic, de BlackBerry Leap, en de BlackBerry Passport.

Een IDC enquête bleek dat de BlackBerry in geslaagd om slechts 0,4 procent van de wereldwijde verkoop van smartphones veroveren in 2014.

Het ministerie van Financiën gedumpt BlackBerry voor Apple in 2013.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar