BBM komt naar iPad, lost accu ontlaadt probleem in Android

BlackBerry heeft een update voor de BlackBerry Messenger (BBM) app die steun strekt zich uit tot de iPad en lost een aantal bugs in de iOS en Android apps uitgebracht.

BBM klokken 10M downloads op Android, iOS, BBM voor Android en iOS uitgebracht, zich aanmelden voor de wachtrij nu; BlackBerry Z30 beoordeling: Een gepolijste zaken phablet, bij gebrek aan een lichtere kant

Bij BlackBerry Live CEO Thorsten Heins aangekondigd dat BlackBerry zijn populaire BBM messaging software voor iOS en Android-apparaten als een gratis app brengt deze zomer.

BlackBerry snel breidde zijn BBM gebruiker op basis van 60m op 80m na ​​de oktober release van BBM voor iPhones en Android, en het kan nog een paar installaties te winnen met zijn laatste update, die ondersteuning voor iPads en iPods met iOS 6 en hoger voegt.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

De update repareert ook een paar belangrijke bugs de app had op de iPhone en Android-telefoons. Voor de iPhone, werd BBM dropping BBM contactpersonen voor sommige gebruikers, terwijl de Android-app van de batterij voor een aantal werd aftappen.

De app laat nu mensen delen de BBM PIN barcode op sociale netwerken – de PIN-code wordt alternatief BBM om het delen van contactgegevens zoals e-mail en telefoonnummers. BlackBerry is ook verbeterd groep lijst sorteren en filteren op Android apps.

Terwijl het toevoegen van ondersteuning voor iOS en Android groeide de BBM user base, zijn late aankomst laat het met veel ruimte om bij te praten met tientallen rivaliserende messaging apps die naar voren zijn gekomen, zoals zoals WhatsApp, Viber, WeChat en Kik, populair op de Windows Phone app store.

In tegenstelling tot sommige van deze BlackBerry is nog aan het groeiende aantal Windows Phone evenals Android tablets te ondersteunen. De app ondersteunt alleen Android-apparaten 7-inch of kleiner.

De bijgewerkte apps zijn verkrijgbaar bij de App Store en Google Play.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

 verhalen