AWS re: Invent ’13: Klanten zouden meer macht uitoefenen dan ze beseffen

LAS VEGAS — Als er één thema gemandateerd en diep geïntegreerd in elke tak van Amazon ‘s enorme digitale rijk, zou het zijn dat de klant koning is.

Meer van AWS re: Invent 2014

AWS pakt relationele DB; AWS:? Met 1.000.000 actieve klanten, we zijn je stack; Major GitHub update past haar Enterprise product op AWS; Kan alles draaien op AWS; Beveiligingsleveranciers uitrollen AWS producten, pitch extra bescherming; Vogels benadrukt ecosysteem ; AWS verdubbelt neer op Docker

Amazon Web Services leidinggevenden zijn zwaar verdedigen dat begrip, vaak vermelding van de high-profile klanten in de gehele tweede jaarlijkse re the cloud reus: Invent top van deze week.

Adam Selipsky, vice-president voor product management en developer relations bij AWS, gezinspeeld op de website die klanten echt een ingang van alles, van de kleinste bug fixes naar de plaats waar het in Seattle gevestigde onderneming bouwt haar volgende datacenter.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Selipsky heeft zijn handen in een aantal verschillende taarten hoofdverantwoordelijke voor de gevelbekleding functies en non-core product development groepen, zoals wereldwijde marketing, sales, business development en partner allianties.

Hij benadrukte dat veel van zijn prioriteiten worden gedreven door de klant gevraagde items.

Toen hem werd gevraagd hoeveel van de functies toegevoegd aan AWS zijn geïnspireerd door de wens van de klant, Selipsky antwoordde zonder pauze, “Ieder van hen.” Hij verduidelijkt dat de eisen die doorgaans variëren van pijn punten ontmoet tijdens ons na verloop van tijd om specifieke aanbevelingen voor extra functies.

We zijn een keer invoeren als er veel meer concurrentie lawaai dan is gegaan in het verleden “, Selipsky gesloten.” We hebben altijd aangenomen dat er zou zijn meerdere grote bedrijven betreden dit marktsegment.

Een voorbeeld hiervan is de voortdurende herhaling van de bestaande diensten, zoals EC2 gevallen. Een ander voorbeeld is Amazon werkruimten, een nieuwe desktop virtualisatie dienst onthuld op de show eerder op woensdag.

Selipsky ook gewezen op de geografische expansie. AWS staat op negen regio’s in de wereld van vandaag, elk hosting een verzameling van datacenters ontworpen redudant en volledig te zijn wanneer ze samen genomen.

Toch Selipsky gaf toe dat het “vrij duidelijk waar er nog enkele gaten” op de kaart in markten met hoge IT-uitgaven tarieven, of het nu in Azië, Europa of Noord-Amerika.

“Onze taak is om erachter te komen gegeven noodzaak om prioriteiten te stellen waar klanten zullen het meest profiteren,” zei Selipsky.

Hij acknolwedged dat het voldoen aan compliance-eisen de lokale overheid neemt enige tijd, maar Selipsky benadrukt latency als een dringende kwestie in staat stellen om de infrastructuur te krijgen up and running voor use cases die een dichter nodig.

Uiteindelijk is het bouwen van infrastructuur voor elk type klant en ontwikkelaar use case is de belangrijkste prioriteit bij AWS.

“De meeste grote ondernemingen gaan infrastructuren running on-premise te hebben. Zij zullen ook veel van de infrastructuur in de cloud,” Selipsky waargenomen.

De bottom line vanuit het perspectief van Amazon’s, volgens Selipsky, is dat ze nodig hebben om dat te doen met één infrastructuur – niet twee.

Een groep die is steeds iets meer speciale aandacht van AWS is mobiele ontwikkelaars.

Selipsky zei dat mobiele ontwikkelaars hebben veel vergelijkbare behoeften, maar dan vele anderen die uniek gegeven tha zijn ze gericht is op verschillende apparaten, identiteiten, bandbreedte limieten en nog veel meer.

Aldus andere versie van ‘dag AppStream Amazon, is ontworpen om dit probleem, dat in wezen een infrastructuur probleem in de kern van dit alles repareren.

Uitrollen in beperkte beschikbaarheid op verzoek pas op het moment, AppStream is een dienst die doet al het zware graphics en de gegevens verwerken van de cloud via EC2 op een pay-as-you-go basis. Het doel is het raadsel van het moeten kiezen tussen bouwen de beste beschikbare en bereiken een grotere doelgroep door het ondersteunen elk apparaat verhelpen.

We zijn helemaal gericht op de mobiele gemeenschap van ontwikkelaars. Maar ze zijn een van de groepen die haat bouwen en exploiteren van hun eigen infrastructuur, “merkte Selipsky.” Ze zijn veel meer gericht op het opbouwen van een app en niet het runnen van een backend. We’retrying om zo veel als we kunnen aannemen dat uit hun handen.

Zoals voor cloud-infrastructuren in het algemeen, Selipsky merkte eerlijk gezegd dat de afdeling AWS is “verbaasd” over hoe lang het heeft genomen voor de rest van de industrie in te halen. Net als AWS senior vice president Andy Jassy bij keynote woensdagochtend’s, Selipsky geen namen noemen. Toch is het niet moeilijk te concluderen welke bedrijven waarmee zij zinspeelde.

We gaan een tijd waarin er veel meer concurrentie lawaai dan is gegaan in het verleden “, Selipsky gesloten.” We hebben altijd aangenomen dat er zou zijn meerdere grote bedrijven het invoeren van dit marktsegment;. Deze opmerking is verhelderend in de manier waarop AWS waarneemt zelf – zo niet een tikkeltje tegelijk verwarrend aangezien AWS executives allemaal maar om te late verschijning van Amazon in de virtualisatie-spel met workspaces toegelaten.

Virtualisatie VMware gigantische geprobeerd om die boodschap over te brengen zich op woensdag. Erik Frieberg, vice president product marketing en end-user computing bij VMware, merkte via e-mail, “VMware verwelkomt nieuwe toetreders tot de markt als het verder valideert DaaS als een belangrijke strategie om te helpen bij de modernisering van de traditionele desktops.”

CORRECTIE: Een Amazon woordvoerder verduidelijkt dat haar externe PR-bureau gaf een verkeerde titel voor Selipsky. In plaats van ‘vice-president voor product management en developer relations bij AWS, “de rol Selipsky is” vice-president van AWS.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen