Autonomy verwerft CA Technologies ‘governance-unit

Autonomy zei woensdag dat het CA Technologies information governance-eenheid zal verwerven.

CA Records Manager, welke fysieke records management richten; CA Message Manager, die ervoor zorgt berichten voldoen aan bedrijfs- en wettelijke vereisten; Medewerkers van CA Technologies information governance-eenheid.

Voorwaarden zijn niet bekendgemaakt, maar Autonomy zei dat de overname haar enterprise search met e-discovery, archivering en record management zal versterken. Autonomy is begonnen als een enterprise search-outfit, maar breidde zijn aanbod aan content management met de aankoop 2009 van Interwoven voor $ 775.000.000.

Onder de activa Autonomy overgenomen van CA

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Autonomie toegevoegd in een verklaring dat het doel van de overeenkomst is om een ​​volledige informatie management en bestuur suite te bieden en beter richten op de wet- en regelgeving en onderzoekende markten.

De aankoop, zal naar verwachting in het derde kwartaal, zal een materieel effect hebben op één van beide partijen niet.

CA is het opknappen om meer van een cloud computing-speler te worden.

Ontleden BMC en CA Technologies ‘cloud inspanningen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen