Australische regering sloeg voor de openbare veiligheid breedband passiviteit

Zowel de Coalitie en voormalig regeringen van de Arbeid zijn dichtgeslagen door de politie Federatie van Australië voor het uitstellen van een beslissing over het al dan wijden spectrum en zorgen voor de financiering van de openbare veiligheid mobiele breedbandnetwerken.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde

De Australische regering heeft de Productivity Commissie de opdracht om het toepassingsgebied dat de mogelijkheid van het bouwen van een nationaal mobiel breedbandnetwerk voor exclusief gebruik door hulpdiensten, consultancy, als een van de drie mogelijke opties om de groeiende data behoeften van politie, brandweer en ambulancediensten pakken in het veld.

In een onderwerping aan de opdracht van de Politie Federatie van Australië (PFA), de organisatie zei dat het had regeringen gelobbyd voor de afgelopen vijf jaar voor de openbare veiligheid spectrum toe te kennen, zonder enige beslissende actie van zowel de voormalige Rudd-Gillard overheden of de overheid Abbott.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal Australië zetten in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

“Het lijkt duidelijk dat de overheid gewoon uitstel van maatregelen om deze kwestie met het oog op de toewijzing van middelen voor mobiele breedband communicatie te leveren voor de openbare veiligheid uit te stellen op te lossen,” PFA CEO Mark Burgess verklaarde (PDF).

Waarom anders zou openbare veiligheidsagentschappen de enige sector die nu vereist om een ​​kosten-baten analyse ondergaan voordat vastzetten spectrum hiervoor. Geen kosten-batenanalyse is vereist voor de mijnbouwsector, de rail operators, defensie, de telecommunicatiesector, of radio- en televisieomroepen een paar te noemen.

Burgess zei dat het “een schande” en tegen het algemeen belang voor de overheid om een ​​deadline van 2020 voor de openbare veiligheid van mobiel breedband in te stellen.

De organisatie zei dat het de voorkeur aan een netwerk in handen van de agentschappen, maar zei dat het open staat voor een hybride aanpak waar de commerciële netwerken spill-over capaciteit als de dedicated netwerk op volle capaciteit was.

Burgess zei dat PFA liever hulpdiensten toegewezen 20MHz van 700MHz of 800MHz spectrum.

Dit zal waarschijnlijk tegenstand van de commerciële exploitanten van mobiele netwerken worden geconfronteerd. Vodafone Australië, die niet bieden op 700MHz spectrum toen het eerst werd geveild, zei dat het “sterk gekant tegen” de openbare veiligheid instanties toegang krijgen tot de lucratieve overgebleven spectrum.

“Dit spectrum zal via de mobiele netwerken van Australië in de toekomst nodig zijn. Het is van cruciaal belang voor de toekomstige vraag naar gegevens voor mobiele consumenten te voldoen,” Vodafone verklaarde (PDF).

Gezien de vele spectrum opties beschikbaar zijn voor een openbare veiligheid mobiele breedband netwerk en internationale standaardisatie van de 800 MHz-band voor civiele bescherming en de ramp noodhulp, doen we niet overwegen er enige verdienste in het verkennen van het gebruik van de 700MHz-band door de openbare veiligheid agentschappen.

Vodafone waarschuwde ook dat als de overheid beslist een hybride publiek-privaat netwerk zou het beste werken, dan is de openbare veiligheid agentschappen moet gaan met meerdere carriers, en niet alleen de grootste – Telstra.

Als andere operatoren zijn weggelaten, zal de concurrentie in de mobiele netwerk markt beïnvloeden, de onderneming voerde.

“Telstra wordt algemeen erkend als het leveren van superieure geografische dekking en zakelijke oplossingen. Het is onwaarschijnlijk dat andere exploitanten van mobiele netwerken effectief kunnen concurreren met Telstra voor de openbare veiligheid mobiele breedbanddiensten leveren als geografische dekking is een relevant punt van overweging”, aldus Vodafone.

Elke kosten-batenanalyse moet de onbedoelde doorstroming op de gevolgen, de gunning van een dergelijk contract (en eventueel extra spectrum) om een ​​enkel netwerk operator mobiele overwegen zal hebben op de concurrentie in de markt voor mobiele diensten.

Inzendingen van Optus en Telstra hebben nog worden vrijgegeven.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow