AT & T zegt nee tegen Vodafone overname – voor nu

AT & T blijft de vlag van haar belang in het brengen van een Amerikaanse stijl data verbruik naar Europa.

AT & T voegt 4G roamen naar het Verenigd Koninkrijk met EE, AT & T biedt tot $ 450 in aanbiedingen voor T-Mobile switchers, AT & T kondigt nieuwe Mobile Share Value plannen

AT & T heeft neergeschoten speculatie hij van plan was om Vodafone, de grootste telco van Europa te verwerven.

Een verklaring ingediend bij het Verenigd Koninkrijk Panel on overnames en fusies en gepubliceerd op AT & T’s website op maandag zei: “Op verzoek van de Britse Takeover Panel, AT & T bevestigt dat zij niet van plan is een bod uit te Vodafone te maken.”

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

AT & T zei dat de verklaring gevolgd “speculatie” dat er een bod was in het verschiet. Geruchten dat AT & T was geïnteresseerd Vodafone zijn trundling mee voor een paar maanden, met AT & T Randall Stephenson herhaaldelijk zegt het bedrijf, zou kijken naar die acquisities in Europa. Echter, in het weekend, Sky News meldde dat Stephenson in Davos had een ontmoeting met Neelie Kroes, de Europese commissaris voor digitale, om de basis voor een toekomstige AT & T overname van de Britse telco te leggen.

AT & T was naar verluidt naar verwachting bod voor Vodafone na de verkoop van haar belang in Verizon Wireless. De verkoop, die naar verwachting deze week worden goedgekeurd door de aandeelhouders van Vodafone, zal de telco zien werpen haar 45 procent belang in de; Amerikaanse mobiele provider voor $ 130 miljard.

Terwijl AT & T in het openbaar afstand van Vodafone heeft gesteund voor nu, het bedrijf zegt dat het kan de onderneming nog voort te zetten op een later tijdstip.

“AT & T behoudt zich het recht voor om aan te kondigen of deelnemen aan een offerte of mogelijke aanbod voor Vodafone en / of enige andere actie die anders op grond van regel 2.8 van de [UK overname] code binnen zes maanden zou worden beperkt na de datum van dit bericht te nemen, “de verklaring zegt. Op grond van artikel 2.8 van de code, zou AT & T worden toegestaan ​​om een ​​beweging op Vodafone binnen de periode van zes maanden te maken moet een ander bedrijf poging om het bedrijf over te nemen.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Lees verder