Apple WWDC 2015: Door de nummers

()

WWDC 2016

Achter de keynote glitter: Vijf dingen die u hebt gemist, iOS 10: “grootste release ooit” Apple voor iOS; Hier is hoe Apple van plan om uw privacy te beschermen; Apple’s keuze van dit jaar de best ontworpen apps; iOS 10 zal 40 procent van te maken alle iPads achterhaald;? De goede en slechte van Apple MacOS Sierra; watchOS 3.0 updates geschetst;? Apple Pay verbreedt bereiken web, concurreert met Amazon, PayPal, Apple maakt zijn AI pivot met Siri en iOS 10

Apple CEO Tim Cook en andere leidinggevenden op het podium bij het bedrijf de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie in San Francisco naar de volgende generatie software aanbod aan te kondigen.

Tijdens de keynote, het management van het bedrijf, lood ingenieurs, vice-presidenten en belangrijke medewerkers voorgeschoteld uit de laatste cijfers, uit de verkoop en zendingen tot en met financiƫle dienstverlening en andere figuren.

3 nieuwe updates van het besturingssysteem aangekondigd: iOS 9, OS X 10.11 en WatchOS 2; 100 miljard app downloads via de Apple App Store; 30000000000 $ uitgekeerd aan ontwikkelaars; 850 apps gedownload per seconde naar iPhones en iPads, 195.000 apps in het onderwijs store; 1.000.000 locaties klaar voor Apple Pay te gebruiken; 83 procent van alle iPhone- en iPad-gebruikers op de nieuwste versie van iOS 8

Hier is wat u moet weten

Binnenkort meer … hit refresh in uw browser voor meer …

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen