Apple aangeklaagd wegens iPhone ‘tintje ziekte’

Eigenaren van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus hebben een voorgestelde class action rechtszaak aangespannen tegen Apple wegens het niet de zogenaamde “touch ziekte” dat is waardoor een deel van de smartphones nutteloos te pakken.

De ontwerpfout, die het scherm zorgt ervoor dat op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus te flikkeren en niet meer reageert, kwam vorige week het licht na reparatie specialisten van iFixit zei “een ton” van de iPhone 6 Plus handsets hebben het probleem ervaren. De klacht ingediend bij het US District Court voor het Noord-Californië beweert dat Apple verborgen het gebrek en heeft geweigerd om het voor klanten op te lossen.

Apple is al lang op de hoogte van de gebrekkige iPhones, “zegt de klacht. ‘Toch, ondanks de jarenlange kennis van dit ontwerp defect, Apple routinematig heeft geweigerd om de iPhones te repareren zonder kosten wanneer het defect manifesteert.

Drie eisers staan ​​vermeld op het pak: Todd Cleary van Californië, juni Bai van Delaware, en Thomas Davidson van Pennsylvania. Alle drie de gekochte iPhones die uiteindelijk leed aan “touch ziekte”, en in elk geval, Apple weigerde om reparaties uit te voeren. In plaats van het herstellen van de telefoons, Apple bood aan elk van telefoons van de eisers te vervangen voor een vergoeding van meer dan $ 300.

ervaringen Eisers zijn geenszins geïsoleerd of afgelegen gebeurtenissen. Sterker nog, het internet staat vol met voorbeelden van blogs en andere websites waar consumenten hebben geklaagd over de exact dezelfde Touchscreen Defect binnen de iPhones.

De aanklagers, het pak zegt, streven naar een “landelijke class” dat een persoon of entiteit in de VS die een Apple iPhone 6 of 6 Plus gekocht zou omvatten vertegenwoordigen. “Leden van de Class zijn zo talrijk dat samenvoeging van alle leden praktisch niet haalbaar is,” zegt het pak.

Sterker nog, terwijl Apple het laagste verkoop van de iPhone in de komende jaren in het derde kwartaal, het product is nog steeds enorm populair. CEO Tim Cook kondigde vorige maand dat Apple nu heeft verkocht 1 miljard iPhones, een duizelingwekkend aantal bereikt in minder dan een decennium.

Het pak specifiek beschuldigt Apple van het schenden van de federale Magnuson-Moss Warranty Act, evenals het schenden van de Song-Beverly Consumer Garantie Act en andere California wetgeving inzake consumentenbescherming. Het beschuldigt ook het gezelschap van fraude, nalatige verkeerde voorstelling van zaken, ongerechtvaardigde verrijking, en schending van de impliciete garantie. De aanklagers zijn op zoek naar niet-gespecificeerde schadevergoeding.

Mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, Apple zal niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Om een ​​nationale afkeer van digitale betalingen van welke aard dan ook tegen te gaan, heeft de Noord-Italiaanse stad Bergamo zaken genomen in eigen hand, met een aantal gunstige resultaten.

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales