Android N Voorbeeld: Google lanceert nieuwe developer versie van Android

De volgende versie van Android zal niet meer nadruk te leggen op de kaart metafoor.

De eerste preview van Android-N, de volgende editie van Android, is vrijgegeven.

Aangezien deze website rapporten, de Android-N Developer Preview editie is nu beschikbaar voor de Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 6, Pixel C 9 Nexus, Nexus-speler, en de General Mobile 4G, een Android-One telefoon. Zoals verwacht, de 2013 Nexus 7 tablet, zal niet het krijgen van Android N.

De nieuwe Android beschikt over een native side-by-side app modus in Android. Deze functie zal werken op zowel Android smartphones en tablets.

Om het te gebruiken, moet ontwikkelaars split-screen mode toe te voegen aan hun apps met een nieuwe manifest attribuut: android: resizableActivity. Oudere apps zal niet in staat om te draaien in deze modus.

De kennisgeving panel ziet er heel anders uit. De kaart metafoor, die verscheen om de toekomstige interface van Android’s zijn, is deemphasized.

De nieuwe vereenvoudigde interface heeft de macht controles aan de bovenkant van het paneel. Gezien hoe belangrijk levensduur van de batterij is om mobiele apparaten, dit is een welkome afwisseling.

Een andere leuke verandering is dat je nu direct kunt werken met een melding in plaats van om de app te openen. Deze nieuwe functionaliteit, in tegenstelling tot de split-screen, zal werken met oudere applicaties.

Doze modus ander batterijspaarstand truc geïntroduceerd in heemst, is verbeterd. Android-apparaten zal nu energie te besparen wanneer het scherm is uitgeschakeld.

Deze versie van Android is ook de eerste om Oracle’s OpenJDK gebruiken in plaats van Apache Harmony. Dit betekent Android programmeurs kunnen maken van Java 8 functies maken is.

En voor dat de grootste van alle vragen, ‘Wat zal Android N “echt worden genoemd?’ Nerds? Nugget? Nutella? We zullen niet weten dat tot Google vrijgegeven Android N aan het grote publiek.

 verhalen

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Android Wars 2016: Google geeft zich over aan Oracle als Microsoft bondgenoten met Cyanogen; NDR ?? d 6,0 ​​Heemst u d t ?: Wh n ?? n????? g t t;??? De nieuwste high-end Ubuntu telefoon zal wereldwijd beschikbaar zijn

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test