Amazon Instant Video landt op PlayStation 3

PlayStation 3, voldoen Amazon Instant Video.

Amazon’s video-streaming-dienst is nu beschikbaar op de Playstation 3, het maken van Sony’s apparaat de eerste game console om de app te krijgen.

Zoals zij heeft met andere grote aankondigingen, Amazon liet het nieuws op de voorpagina van de website, een duidelijke aanwijzing dat het is iets wat het bedrijf wil zijn klanten op de hoogte.

Het nieuws heeft ten minste twee duidelijke implicaties. One, het maakt meer duidelijk dat de opvallende ontbreken van Amazon Instant Video voor de Xbox 360, en twee, het bewijst dat Amazon bereid is op rivaal Netflix te nemen op meerdere fronten – in dit geval, game consoles.

Klanten moeten zich aanmelden voor Amazon’s $ 79-per-jaar Prime dienst om de service te gebruiken, hoewel Amazon gratis beschikbaar de eerste afleveringen van meer dan honderd televisieprogramma’s in de viering van de PS3 app release maakt.

(Update: Amazon heeft me erop gewezen dat meer dan 120.000 films en tv-programma’s kunnen worden geopend zonder een Amazon Prime-account, dat de deal een eerlijke beetje zoeter maakt.)

Zoals voor Amazon, wordt een deel van de deal met Sony het krijgen van de Instant Video app voorge├»nstalleerd en featured zwaar op de PS3 consoles, waardoor je een duidelijk idee van wat Amazon’s bedoelingen zijn hier moeten geven.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s