Adobe preps herziene EchoSign e-signature-app voor Salesforce.com

Gericht op de aanval van Salesforce.com-gerelateerde updates verslaan volgende week, Adobe introduceert haar bijgewerkte EchoSign app voor Salesforce nu.

Een ontwikkeling partnerschap tussen de twee bedrijven betekent Salesforce.com’s nieuwe identiteit service gebruikt ForgeRock’s single sign-on management software.

door Adobe pochte aan de hoogste gewaardeerde e-signature-app op Salesforce AppExchange digitale marktplaats, de Creative Suite maker aangeprezen verder dat de laatste versie deals sluiten kon helpen exponentieel sneller, die zowel financieel moet houden en tijd kost beneden ook.

Dat zou deels te wijten zijn aan het feit EchoSign is al diep geworteld in de Salesforce-ecosysteem wordt natively gebouwd op de Salesforce1 platform voor aangesloten apps en apparaten. Met die stichting, kan EchoSign gemakkelijk aanboren andere Salesforce-producten, zoals het verzenden en ontvangen van documenten via Salesforce Chatter.

Naar aanleiding van deze richting, wordt de nieuwe EchoSign voor Salesforce apps ontworpen om gebruikers in staat om native volledig werken vanuit de Salesforce1 gebruikersinterface. Dit betekent dat verkopers moeten geen tijd te leren van een nieuwe toepassing of omgeving, terwijl het opsporen van elektronische handtekeningen te verspillen.

Adobe EchoSign president Jon Perera geponeerd in de aankondiging dat deze ontwikkeling kan versnellen de tijd voor het vergaren van elektronische handtekeningen tot “vijf keer sneller dan met natte handtekeningen, vanaf elk apparaat.”

Met minder dan een week te gaan voor de CRM reus jaarlijkse Dreamforce extravaganza, hebben veel portfolio updates al begonnen om uit te druppelen, vanaf Salesforce.com zelf.

Op dinsdag, de San Francisco gevestigde onderneming verlegde haar hoeksteen Sales en Service Cloud platforms, branding en het integreren van hen dichter bij Salesforce1.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

De nieuwe richtingen wijzen ook in de richting, de strategie van de toekomstige-proofing Salesforce; zijn gehele portfolio voor het internet-of-Things beweging. Voor Salesforce, dit is al lange tijd gekenmerkt als het “Internet van de klanten.

Klaar voor iOS en Android, EchoSign voor Salesforce is beschikbaar via de EchoSign Global Plan.

Afbeelding via Adobe

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen