BlackBerry 10 en de Z10: 10 dingen die ik leuk vind en 5 dingen die ik doe niet

Ik weet dat de meeste van mijn berichten van de afgelopen week zijn gewijd aan de BlackBerry 10 OS en de nieuwe Z10 hardware, maar dat is wat hot is op dit moment en het is een belangrijk besturingssysteem te bespreken. Ik heb nu al het gebruik van de BlackBerry Z10 voor vijf dagen en hebben ervaren nogal wat met het OS en het apparaat dus ik wilde 10 dingen die ik echt leuk vind en 5 delen dat ik niet.

 de website van BlackBerry 10 dekking

BlackBerry 10 besturingssysteem screenshot gallery, BlackBerry 10 en de Z10 (MobileTechRoundup show # 289), BlackBerry 10 is de eerste BlackBerry ten volle te ondersteunen BYOD; Nokia MeeGo fans zullen UI elementen van BlackBerry 10 te waarderen; BlackBerry Q10: Hands on met de ongrijpbare toetsenbord -ingerichte handset; BlackBerry’s bloedneus; BlackBerry Z10: Mooie telefoon afspelen ernstige catch-up; Het is moeilijk om zelfs 50 goede BB10 apps in BlackBerry wereld vinden

BlackBerry 10 is een nieuw besturingssysteem en vrij radicaal voor BlackBerry. De hardware is niet revolutionair, maar het is solide en op gelijke voet met andere high-end zwarte plaat telefoons. Laten we eens een kijkje nemen op de 10 dingen die ik het meest aansprekende

Ik verwacht niet dat een nieuw besturingssysteem en de hardware perfect te zijn en is het niet. Echter, zoals u kunt zien in mijn lijst van vijf dingen onder dat bug me, er is niet veel om over te klagen op dit moment.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Er zijn nog een aantal dingen die ik wil testen voordat ik een meer diepgaande volledige review dat ik hoop om op te staan ​​voor het einde van de week of begin volgende week. Omdat de Z10 is nog niet uit in de VS, als er iets is wat je wilt voor mij om te controleren en op te nemen in mijn volledige review kunt u een bericht en ik zal proberen om uw vraag te beantwoorden.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar