Apple iPhone 6s kunnen kleine update, maar het begint om zijn merk in de VS te maken

marktaandelen Smartphone OS tonen contrasterende fortuinen voor Android en iOS in de VS en China;. Kantar Worldpanel ComTech

Het is nog te vroeg voor de iPhone en 6s 6s Plus, maar de verkoop in de VS zijn positief kijken. Binnen enkele weken na de lancering, de verkoop van de nieuwe apparaten al goed voor 11 procent van alle iPhones verkocht in het land, volgens een nieuw rapport.

Apple kondigde een record 13 miljoen iPhone 6s en 6S Plus verkopen in het weekend van de lancering in september, maar de analisten nog steeds de vraag of er voldoende bestaande iPhone-bezitters nieuwste iOS Apple’s hardware zal kopen, gezien de oplopende aard van de upgrade en het feit dat de 16GB iPhone 6s lijkt te slechte waarde te vertegenwoordigen, het verlaten van de duurdere 64GB en 128GB modellen de enige realistische opties voor de consument.

Maar er zijn tekenen in de VS dat de verkoop van de nieuwe iOS-telefoons sterk zal zijn. Volgens marktonderzoeksbureau Kantar Wereld Panel Comtech, tijdens een paar dagen in de kalender derde kwartaal, de twee apparaten goed voor meer dan een tiende van alle iPhones verkocht in het land.

Carolina Milanesi, hoofd research bij Kantar Worldpanel ComTech, merkte ook op dat de verkoop van de iPhone via de Apple Store voor het kwartaal jaar op jaar was verdubbeld tot 7,9 procent van de totale omzet.

De iPhone 6s biedt belangrijke verbeteringen ten opzichte van de iPhone 6 in termen van prestaties, kwaliteit camera en de nieuwe 3D-Touch-technologie.

“Hoewel het nog te vroeg om dit te koppelen aan de nieuwe iPhone Upgrade Program, de trend is zeker de moeite waard te kijken, ‘zei ze.

iPhones blijken ook populair in China, waar de omzet meer dan verdubbeld in het afgelopen jaar, de invoering van de Apple-smartphone op de derde plaats achter lokale merken Xiaomi en Huawei.

Ik verliet Android voor de iPhone 6s Plus. Ten eerste haatte ik het. Dan heb ik niet, een maand met de Apple iPhone 6s Plus: Smartphone gebruik zonder compromis, CEO van Apple: Android iPhone switchers zal ons helpen smash 74 miljoen verkooprecord

Volgens Kantar, de consumenten in China overstapt van Android naar iOS in een veel sneller clip dan elders.

Apple CEO Tim Cook zei vorige week 30 procent van de nieuwe iPhone-bezitters had tijdens het vierde kwartaal van het bedrijf van Android ingeschakeld.

Volgens Kantar, een goede brok van deze verkoop waarschijnlijk afkomstig uit China, waar 56 procent van de iPhone-kopers in het derde kwartaal overgestapt van Android. Ook de beste verkoop van de iPhone in China was de iPhone 6, gevolgd door de 6 Plus.

Deze opwaartse trend zou wel blijven in het komende jaar: 28 procent van de Chinese ondervraagde consumenten van plan zijn om hun telefoons te upgraden in de komende 12 maanden.

Innovatie; mislukte mode Apple’s gok, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Apple, iPhone 7 photography een game changer? Sorry, niet verkocht, hardware, Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Milanesi zei 79 procent van degenen die iPhones bezitten, en 25 procent van degenen die een eigen Android-apparaten, zeggen dat ze liever Apple.

Wereldwijd, Cook zei slechts 31 procent van de bestaande iPhone-bezitters had opgewaardeerd naar de iPhone 6 of 6 Plus, wat betekent dat een groot aantal kopers zou de huidige generatie te kiezen als Apple hoofden in de typisch bumper seizoen kwartaal vakantie.

In Europa, Android nog steeds een lager aandeel van de omzet dan vorig jaar te zien, volgens de gegevens van Kantar’s. In het afgelopen jaar, in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, ItaliĆ«, Spanje en Duitsland, het aandeel van Android is 1,1 procentpunt gedaald tot 74 procent, terwijl iOS is gestegen van 12,7 procent naar 14,4 procent.

Jaar-op-jaar winst voor iOS en verliezen voor Android gedurende het kwartaal waren meer uitgesproken in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Volgens marktonderzoeksbureau Counterpoint, de rose-gouden variant van de iPhone 6s was de meest populaire verkochte telefoon in China in september, waardoor de iPhone over het algemeen het land de top-selling-apparaat in de natie.

de iPhone

gefaald mode Apple’s gok

Twitter’s reactie op de Apple Launch

iPhone 7 photography een game changer? Sorry, niet verkocht

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

recensie